Wereldwijd Vergaderen vanuit uw Huddle Room

MVIE levert en installeert videoconferencing systemen door heel Nederland

Videoconferentie vanuit uw Huddle Room

Door middel van videoconferencing apparatuur kunt u altijd en overal wereldwijd vergaderen. Het bijwonen van een online vergadering was nog nooit zo gemakkelijk. Vergaderen vanuit huis, kantoor en zelfs vanuit de trein. Om optimaal met uw klanten en/of collega’s te communiceren, moet u kunnen vertrouwen op uitstekende kwaliteit in beeld en geluid. MVIE is gespecialiseerd in de inrichting van moderne werkplekken en Huddle Rooms. Wij voorzien u van eerlijk advies, staan 100% achter onze oplossing en bieden u maximale service.

systemen die videoconferentie makkelijk maakt

Online Videovergaderen 

Online videovergaderen via Microsoft Teams of Skype for Business is tegenwoordig een zeer stabiele oplossing. Met behulp van online videovergaderen kunt u verbindingen maken met vrijwel ieder apparaat. Daarom is het een ideaal hulpmiddel om de communicatie tijdens een meeting te bevorderen. Zo kunt u tijdens uw vergaderingen op eenvoudige manier presentaties en/of verschillende bestanden met elkaar delen. MVIE beschikt over gekwalificeerd personeel, die op basis van jarenlange ervaring u de belangrijkste handvatten aan kan reiken. Op basis hiervan vinden wij samen met u de juiste invulling.

Videoconferentie apparatuur

Met de juiste videoconferencing hardware vergroot u het gemak van de online informatieoverdracht. Onze videoconferentie apparatuur kenmerkt zich door een passend design en veel functionaliteit. Naast de juiste apparatuur houden wij ook rekening met de gebruiks- vriendelijkheid in uw Huddle Room.

Met behulp van de oplossingen die MVIE biedt, kunt u verbinding maken met elk apparaat en communiceren met iedereen.

Referentieprojecten

Advies over Videovergaderen anno 2021?

Call Now Button