MVIE Apotheek A15 Gorinchem

Videoconferentiesysteem | Apotheek A15 Gorinchem

Apotheek A15 Gorinchem

Apotheek A15 is een state-of-the-art GMP bereidingsapotheek in Gorinchem voor expertise, behoud en landelijke levering van commercieel niet verkrijgbare maar rationeel wel noodzakelijke geneesmiddelen. Zij werken nauw samen met het Erasmus MC, het Universitair Medisch Centrum Groningen en het Radboud UMC. 

Nog maar net gevestigd in Gorinchem heeft MVIE al diverse projecten in deze mooie stad mogen realiseren, waaronder Apotheek A15. Hier hebben wij in twee directiekantoren een systeem geïnstalleerd voor online vergaderen.

We hebben hier gekozen voor twee videoconferentie oplossingen, allebei uitgevoerd met professionele UHD (4K) displays. Voor optimaal vergaderen tot 4 personen is één directiekantoor voorzien van een Acendo Vibe videoconferentiesysteem, een videobar met camera, microfoon en luidsprekers in één. In de andere directiekamer waar men vergadert met een maximaal aantal van 6 personen is gekozen voor een Biamp Devio videoconferentiesysteem in combinatie met een Bose soundbar, PTZ camera en Biamp Parlé beamtracking microfoon. De bediening voor het in- en uitschakelen van de displays, bron selectie én het regelen van het volume is gerealiseerd door middel van bedieningspanelen met druktoetsen.

Een mooie referentie van een relatie die aangeeft zeer tevreden te zijn over de kwaliteit van beeld en geluid. Ook over de manier van werken ”Erg netjes!” was men heel tevreden.

 

Bel voor meer informatie | 088 5 333 111 

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This