Beleef meer met Audiovisuele Middelen

MVIE levert en installeert AV Installaties door heel Nederland

De Juiste Achtergrondmuziek op de Juiste Plaats 

Achtergrondmuziek is muziek die bedoeld is om niet direct of bewust naar te luisteren, maar die tot doel heeft sfeer verhogend te werken. De juiste sfeer bepaalt of klanten (langer) blijven, meer besteden en graag terugkomen. Mensen willen voelen en beleven. Of het nu gaat om horeca, een winkelketen, of een fitnesscentrum: de juiste AV installatie voor achtergrondmuziek maakt de beleving compleet.

MVIE biedt het allerbeste in muziek. Als ervaren speler in de markt weten wij wat men van ons verwacht. Of het nu gaat om muziek voor de juiste sfeer in de horeca, ter ondersteuning van instore marketing of een fitnessrage: MVIE helpt met een op maat gemaakte AV installatie.

Geurmarketing

Prettig, toegankelijk en stimulerend. Geur is net als muziek onzichtbaar, maar voor een groot deel verantwoordelijk voor hoe we ons voelen. Geurmarketing speelt daardoor een doorslaggevende rol in de mate waarin wij ruimten, omgevingen en situaties als prettig, toegankelijk of stimulerend ervaren.

De combinatie van aangename geuren met doordachte muziekselecties versterken de herinnering aan uw merk en vormen een beeld over uw onderneming. Ze hebben een positieve uitwerking op de verblijfsduur, het koopgedrag en het “thuisgevoel” bij uw gasten of klanten.

Briljant geluid, altijd en overal

Sonos is het ultieme geluidssysteem voor draadloze muziek in uw gehele woning. Met de WiFi-speakers luistert u naar wat u maar wilt, waar u maar wilt. En dat allemaal via één app die u volledige controle geeft over uw luisterbeleving.

Alle Sonos speakers werken met elkaar samen. Zo creëert u het perfecte geluidssysteem in uw woning. Sonos streamt via uw eigen WiFi-netwerk en niet via uw telefoon. U heeft dus geen last van haperingen en onderbrekingen door bijvoorbeeld inkomende oproepen of andere berichten.

Van sfeer naar een ware beleving

Sfeer, gevoel en beleving, de drie belangrijkste elementen van uw evenement of productie. Verlichting is één van de belangrijkste ondersteunende factoren voor uw evenement. Licht versterkt de emotie van muziek, brengt sfeer, en accentueert waar nodig.

Met de verlichtingssystemen van MVIE maakt u van sfeer een ware beleving. Ook zeer geschikt om een bestaande AV installatie te ondersteunen.

Informeren en wachttijd verzachten

Narrowcasting biedt u de ultieme wachtverzachter in de wachtruimte van huisarts, winkel, ziekenhuis of luchthaven. Bedien uw doelgroep effectief met informatie zoals openingstijden, noviteiten, wachttijden en combineer een afspeellijst bijvoorbeeld met entertainment, nieuws, sportuitslagen en/of met een ticker. Ook een nummervolgsysteem behoort tot de mogelijkheden.

De mogelijkheden van narrowcasting zijn dus eindeloos.

 

Advies over de juiste Audiovisuele Middelen?