zorgeloos presenteren

AV as a Service

De trend van bezit naar gebruik

Wat is AV as a Service?

De wereld om ons heen verandert continu. De trend van aanschaf naar gebruik van producten wordt steeds vaker als een belangrijk voordeel ervaren. Full operational lease is al jaren een begrip in de autobranche en nu ook in de AV-branche. Recentelijk signaleren wij een toenemende vraag naar AV-as-a-Service. Aan de hand van uw wensen en het gebruik kiest u samen met MVIE voor de best passende oplossing om audiovisuele installaties op een slimme manier te bekostigen.

De voordelen van AV as a Service van MVIE

  • Beschik direct over de nieuwste technologische innovaties
  • Professionele uitstraling van uw bedrijf
  • Geen bezit is geen gedoe, de verantwoordelijkheid ligt bij MVIE
  • Geld dat niet geïnvesteerd hoeft te worden in audiovisuele apparatuur kan gebruikt worden voor de kernactiviteiten van uw bedrijf
  • Voor een vast bedrag per maand wordt u volledig ontzorgd voor het gebruik van de geleverde hardware, software, diensten en service

Laat uw organisatie groeien

Iedereen binnen het bedrijfsleven heeft weleens te maken gehad met technische problemen die zich voordoen tijdens vergaderingen, congressen of andere bijeenkomsten. Connectieproblemen door een falende beveiliging of een slecht lopende presentatie door sterk verouderde apparatuur zijn enkele voorbeelden van problemen die leiden tot miscommunicatie en verminderde professionele uitstraling van uw organisatie. Bij MVIE behoren dit soort problemen tot het verleden.

MVIE stelt u met AV-as-a-Service in staat om niet in het bezit te zijn van alle audiovisuele middelen maar wel om hiervan gebruik te maken. Alle faciliteiten om samen te werken, te presenteren en vergaderen voor een vast bedrag per maand.

Een vast bedrag per maand

Met een AV-as-a-Service contract bent u ongekend flexibel en heeft u nergens omkijken naar. Wij betalen het volledige investeringsbedrag, installeren en onderhouden de apparatuur, dragen het risico van de waardevermindering en wij zorgen dat de apparatuur na afloop van de gebruiksperiode wordt verwijderd, hergebruikt of milieuvriendelijk wordt afgevoerd. Daarbij bepaalt u zelf de looptijd van het contract.

U wordt als klant volledig ontzorgd en bent verzekerd van goed werkende audiovisuele middelen.

MVIE
Papland 6
4206 CL Gorinchem

Wij informeren u graag over de juiste professionele oplossing in beeld en geluid.

Wij streven ernaar om binnen 3 uur contact met u op te nemen.

Liever gelijk antwoord op uw vraag?
Bellen kan natuurlijk ook:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.