Beeld en Geluid in de Gezondheidszorg

Professioneel Beeld en Geluid in Zorginstellingen

MVIE biedt tal van audiovisuele oplossingen die vandaag de dag niet meer zijn weg te denken uit onze zorginstellingen, zoals ziekenhuizen. Denk bijvoorbeeld aan de audiovisuele inrichting van een recreatiezaal, vergaderzaal of auditorium, een kabelkrantsysteem, een bezoekersinformatiesysteem bij de receptie of grootbeeldprojectie om gezamenlijk films of sportwedstrijden te bekijken.

Speciaal voor veelal multifunctionele recreatiezalen hebben wij oplossingen die uitblinken in veelzijdigheid én die eenvoudig zijn te bedienen. Uiteraard voorzien van een uitstekend geluid, want dit is onmisbaar voor bijvoorbeeld lezingen of bingo-avonden.

Om bezoekers en personeel optimaal te informeren, levert MVIE hoogwaardige informatiesystemen. Bovendien kunt u bewoners en bezoekers met behulp van gebruiksvriendelijke software eenvoudig op de hoogte houden van praktische en actuele zaken, zoals de activiteitenkalender of het weerbericht.

Via aanwezige kabeltelevisienetten kan de informatie bovendien overal binnen de instelling haar weg vinden. Speciaal voor doven en slechthorenden ontwerpen en installeren wij eveneens beproefde ringleidingsystemen. Op dit gebied zijn we toonaangevend in Nederland.

Meer weten over onze oplossingen voor zorginstellingen?

Call Now Button