Geluids- en presentatiesysteem Gezondheidszorg | Zorghotel Domstate Utrecht

In juli 2018 werd het nieuwe zorghotel en behandelcentrum Domstate aan de Beneluxlaan in Utrecht geopend. Het zorghotel is een plek om comfortabel en prettig te revalideren of te herstellen van een zware operatie.  Het geheel is gerealiseerd door AxionContinu omdat er een groeiende behoefte is aan revalidatiemogelijkheden.

Het zorghotel is gevestigd in het voormalig reactiveringscentrum Albert van Koningsbruggen. In het jaren 70 gebouw werd een integraal zorgconcept gerealiseerd. Uiteraard is Domstate voorzien van moderne voorzieningen, zoals comfortabele kamers met sanitair, goed uitgeruste therapieruimtes, een restaurant, café, loungeruimtes, opleidings- en vergaderruimtes, binnentuin, terras, kapper en thuiszorgwinkel. In het behandelcentrum kunnen mensen terecht voor poliklinische revalidatie.

In opdracht van Stigho Electro heeft MVIE de lounge en vergaderruimtes voorzien van een geluidssysteem en presentatiesystemen. In het restaurant, de lounge en toiletten is gekozen voor Bose luidsprekers met Bose ControlSpace. Als muziekbron is een Apart mediaplayer geplaatst.  
In de opleidingsruimte is de kijkafstand van de laatste zitplaats tot het projectiescherm ruim 11 meter. Daarom hebben we gekozen voor een 65” professionel display. Aan beide zijden van het projectiescherm is een luidsprekerkolom -Bose Panaray MA12EX, gemonteerd.

In de twee andere vergaderruimtes is de Panasonic PT-VZ47 0AJ projector geïnstalleerd met in de kleinste ruimte een plafond inbouw projectiescherm met een breedte van 180cm.
Als muziekbron is gebruik gemaakt van de Apart PCR3000RMK3 gecombineerde tuner/cd/usb/mp3 muziekspeler met digitale matrix en versterker van Bose.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This