Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is voor MVIE geen trend, maar een fundamentele waarde die diep geworteld is in ons bedrijfsethos. Als toonaangevend audiovisueel bedrijf begrijpen we de impact die onze activiteiten hebben op de samenleving en het milieu, en we zetten ons in om deze impact te minimaliseren en positief te beïnvloeden.

Bij MVIE beschouwen we duurzaamheid als een integraal onderdeel van wie we zijn. Dit weerspiegelt zich in al onze bedrijfsprocessen en beslissingen. Hier zijn enkele manieren waarop duurzaamheid centraal staat in onze bedrijfsvoering:

1. Een Werkomgeving voor Welzijn en Productiviteit: We hechten enorm veel waarde aan het welzijn van ons personeel. Een positieve werkomgeving leidt niet alleen tot tevredenheid, maar bevordert ook de productiviteit en creativiteit van onze medewerkers. Dit komt tot uiting in de hoogwaardige projecten die we opleveren.

2. Beheersing van Afvalstromen en Recycling: MVIE streeft ernaar om afvalstromen tot een minimum te beperken. We nemen actief maatregelen om verspilling te verminderen en materialen te recyclen waar mogelijk. Dit draagt bij aan een schonere en duurzamere planeet.

3. Energiebesparing en Financiële Voordelen: Duurzaam ondernemen is niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor onze financiën. We investeren in energiezuinige technologieën en praktijken, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen. Deze besparingen stellen ons in staat om efficiënter te werken en onze kosten te verlagen, wat op zijn beurt gunstig is voor onze klanten.

Bij MVIE geloven we in het principe van ‘het mes snijdt aan twee kanten’. Door bewust en verantwoordelijk te ondernemen, plukken zowel onze organisatie als de bredere samenleving de vruchten van duurzaamheid. We blijven ons inzetten om deze waarden hoog te houden en een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen. Samen bouwen we aan een duurzamere toekomst.

Wilt u graag kennismaken met het team van MVIE?