Vergaderen anno NU

MVIE levert en installeert videovergadersystemen voorzien van beamtracking microfoons

Videovergaderen en elkaar goed verstaan

Iedereen is online. Videovergaderen is nog nooit zo populair geweest. Naast een haarscherp videosignaal maakt een meeting zonder kraakheldere audiokwaliteit  het onmogelijk om een meeting gestructureerd te laten verlopen. Onderschat het belang van een goede microfoon niet.

De Biamp Parlé beamtracking microfoon is de meest geschikte oplossing voor een gestructureerde meeting aangezien deze intelligente 360 graden microfoon zich automatisch richt op degene die spreekt. Zodra de persoon zich door de ruimte beweegt, beweegt de microfoon mee. De Parlé microfoon is uitvoerbaar in een plafond-, tafel- en pendel model.

systemen die videoconferentie makkelijk maakt

Bewegingsvrijheid tijdens het vergaderen

Hoe vervelend is het om tijdens een vergadering op dezelfde plaats te moeten blijven zitten, omdat anders de audio weg kan vallen?

We willen toch kunnen bewegen, rondlopen, tekst op een whiteboard schrijven, lopend kunnen denken op dezelfde wijze als wanneer we dit in “real-life” kunnen doen. Een meeting via videoconferentie moet natuurlijk zijn. Een Biamp Parlé beamtracking microfoon ondersteunt dit. De microfoon volgt op intelligente wijze de gesprekken, waardoor elke deelnemer van een vergadering vrij is om te bewegen tot een afstand van 5 meter van de microfoon.

Beamtracking technologie

Beamtracking technologie is de beste microfoon technologie die tijdens videomeetings gebruikt kan worden.  Videoconferentie microfoons uitgerust met deze technologie beschikken over vier zones van 90 graden die samen zorgen voor een bereik van 360 graden rondom de microfoon.

Elke zone beschikt over een eigen microfooncapsule. Dus eigenlijk kun je stellen dat er vier microfoons te vinden zijn in één behuizing.  De microfooncapsules pakken het signaal op en sturen dit naar een stuk hardware (de Biamp Devio) waarop de Beamtracking video conferentie microfoon is aangesloten.

Biamp Devio

De Biamp Devio is de ultieme tool om samen te werken in een moderne vergaderruimte. Via een enkele USB verbinding wordt uw laptop verbonden met alle technologie, waardoor u direct toegang hebt tot uw display, luidsprekers, microfoon, camera en andere
AV-middelen. Na het aansluiten kan er vergaderd worden via Skype for Business, Microsoft Teams, Zoom  of één van de andere videoconferentie software. De beamtracking microfoons kunnen op tafel gelegd worden of in/aan het plafond geïnstalleerd worden.

De Devio Duo Mic

De Devio Duo Mic is uitgerust met twee pendelmicrofoons. uitermate geschikt voor het luid en duidelijk weergeven van maximaal 14 mensen in één vergaderruimte tijdens een conference call met deelnemers die “remote” deelnemen. Deelnemers zijn verstaanbaar op een afstand van 5 meter tot de microfoon. Iemand die spreekt wordt door de DCM-1 getrackt en gelockt, terwijl de stemweergave echt nadrukkelijk naar voren komt.  Galm en echo’s worden verdreven, zodat er een hoge, natuurgetrouwe spraakverstaanbaarheid ontstaat. 

Advies over Videovergaderen anno NU?