Blijf verbonden | Live Streaming

Blijf verbonden met uw publiek thuis en ervaar het gebruik van de efficiënte Live Streaming oplossingen van MVIE

Live Streaming via YouTube

In verband met de bestrijding van het Coronavirus zijn bijeenkomsten met meer dan 100 mensen momenteel niet toegestaan.  Uitvaartdiensten mogen door maximaal 30 bezoekers worden bezocht. Kerkdiensten en andere bijeenkomsten worden op grote schaal ontboden. Door uw kerkdienst, uitvaart, huwelijk of andere bijeenkomst live te streamen, geeft u geïnteresseerden de mogelijkheid uw bijeenkomst alsnog online bij te wonen. MVIE biedt hiervoor laagdrempelige eenvoudige oplossingen. Ook voor sport- en onderwijsinstellingen zijn er diverse mogelijkheden om te streamen, zodat uw leden en leerlingen makkelijk lessen kunnen volgen.
systemen die videoconferentie makkelijk maakt

Beeld bellen

Via beeld bellen kunt u contact hebben met zorgverleners of mantelzorgers, als alternatief voor een huisbezoek of contact via de telefoon. Door beeldcontact te maken krijgt bijvoorbeeld een zorgverlener een betere indruk hoe het met u gaat, zonder daarvoor direct langs te hoeven komen.

Hoe fijn is het om toch even contact te hebben met uw ouder in een bijvoorbeeld een zorginstelling of geisoleerd in een thuissituatie.  Zo heeft iedereen wel iemand in zijn/haar omgeving die we graag even willen zien en spreken. Beeldbellen is dé oplossing.

Thuis werken?

Bent u door de huidige omstandigheden genoodzaakt thuis te werken? Veel bedrijven worden door de huidige maatregelen gedwongen of nemen zelf de beslissing meer mensen thuis te laten werken.
Toch is het fijn en belangrijk dat we op de hoogte blijven van elkaars werkzaamheden en te blijven samenwerken.

Er zijn een groot aantal oplossingen om werken op afstand mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan videoconferentie. Online videovergaderen via Microsoft Teams of Skype for business is tegenwoordig een zeer stabiele oplossing.

Met behulp van de oplossingen die MVIE biedt, kunt u verbinding maken met elk apparaat en communiceren met iedereen.

Advies over Live Streaming oplossingen?