Benut uw ruimtes optimaal

Hét Room Management Systeem voor uw bedrijf

Voorkom dubbele boekingen

Onverwachte interrupties, spookboekingen of – nog erger – dubbele boekingen… Het binnenlopen in een volle vergaderruimte of gestoord worden tijdens een belangrijke meeting is vervelend en inefficiënt en leidt tot irritaties of ergernissen.

Zeker als het wordt veroorzaakt doordat niet duidelijk is waar vergaderzalen geboekt kunnen worden. Of doordat niet eenvoudig zichtbaar is of de ruimtes beschikbaar zijn of niet.

Overzichtelijk en Efficiënt

Een ruimtereserveringssysteem maakt het zeer eenvoudig om vergader-, overleg- en presentatieruimtes te reserveren. Middels moderne touchschermen (vaak gemonteerd naast de deur) kunt u eenvoudig de betreffende ruimte reserveren. Naast het reserveren middels deze touch displays kunt u de ruimtes ook boeken via uw eigen device. Zo kunt u vanaf ieder gewenst apparaat -computers, laptops, tablets of smartphones – ruimtes reserveren. Dit maakt dat de werknemer dus niet aanwezig hoeft te zijn op de locatie om een ruimte boeken.

Hierdoor wordt de bezetting van uw vergaderruimtes en/of werkplekken efficiënter en voor iedereen overzichtelijker.

Room Management Systeem

Ook de trend van Het Nieuwe Werken maakt de behoefte aan een snel inzicht in de beschikbare werkplekken of vergaderruimtes groot. De werkplek verschuift immers meer en meer van een vast bureau naar flexplekken. Steeds vaker werken werknemers vanaf iedere denkbare plek waar een laptop of tablet geopend en met het bedrijfsnetwerk verbonden kan worden. Staat iemand in de file? Grote kans dat de “vaste” flexplek bezet is, waardoor er langer dan wenselijk gezocht moet worden naar een alternatieve werkplek. Ook dan biedt een Room Management systeem uitkomst.

Referentieprojecten

Advies over het optimaal benutten van uw ruimtes?