Inrichting vergaderruimten hotel | Park Plaza Amsterdam Airport

Bij Park Plaza Amsterdam Airport heeft MVIE de vergaderruimten opnieuw ingericht. Park Plaza Amsterdam Airport is de Park Plaza locatie met de grootste vergadercapaciteit van de hotelketen in Nederland. Zalen variëren in formaat met een capaciteit vanaf 12 tot 800 personen.

In totaal werden door ons 14 zalen voorzien van een presentatie oplossing bestaande uit een 82″formaat presentatiedisplay met aansluitmogelijkheden voor HDMI- en VGA-bronnen en is een basis geluidssysteem voorzien.
In de middelgrote zaal “The Sky Meeting Room 3” werd een projectiesysteem geïnstalleerd op basis van een Panasonic WUXGA projector met een lichtopbrengst van 4800 ANSI lumen. Het Tensioned inbouwprojectiescherm staat garant voor een strakke weergave van uw presentatie. Deze ruimte werd ook voorzien van een uitgebreid geluidssysteem met draadloze hand- en headset-microfoon. Ook in deze ruimte zijn aansluitingen voor VGA- en HDMI-bronnen.

De grootste ruimten bevinden zich op de begane grond. De ruimten met naam “Polder Meeting Room 1,2 en 3″ zijn flexibel in te delen en voorzien van een foyer. Het audiovisuele systeem is eveneens flexibel in te richten met uitgebreide inkoppelmogelijkheden en een groot aantal draadloze microfoons. Het beeld wordt vertoond via Panasonic WUXGA projectoren met een lichtopbrengst van 6.700 ANSI lumen. Ook voor deze ruimten is gekozen voor Tensioned projectieschermen.  Beeld en geluid zijn onder controle door het toepassen van Biamp Tesira Forté audioprocessoren en CUE besturingssystemen met touchpanelen in 7″en 12” formaten.

Om bezoekers de weg te wijzen is door Park Plaza gekozen voor het Otrum narrowcasting platform wat gekoppeld is aan het zaalreserveringssysteem. Iedere vergaderruimte is voorzien van een 22″ display naast de entree deur met daarop informatie over de gebruiker van de ruimte. Op strategische plaatsen in verkeersruimten zijn zogenaamde “wayfinders” geplaatst waarmee bezoekers de weg gewezen wordt naar de juiste vergaderruimte.Het Otrum platform maakt gebruik van de interne SOC players in de Samsung professional displays, waardoor geen externe players nodig zijn.

 

Bel voor meer informatie | 088 5 333 111

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This