AV- en Presentatiesystemen vergaderruimten hotel | Park Plaza Victoria, Amsterdam

Park Plaza Victoria Amsterdam, één van de oudste hotels in Nederland koos in maart 2017 voor MVIE. Tijdens deze grootschalige renovatie werden wij ingezet van ontwerp tot realisatie van de audiovisuele systemen van het hotel.

Het hotel op de hoek van het Damrak en de Prins Hendrikkade is dit jaar volledig gerenoveerd. MVIE stond aan de wieg van het complete AV-ontwerp (o.a. merken, types, infrastructuur), en was ook verantwoordelijk voor de planning en de uiteindelijke implementatie. Vrijwel alle beschikbare AV-oplossingen zijn hier ingezet. Van projector en projectiescherm tot flatscreen, van voorgrond- tot achtergrondmuziek. De bar en het restaurant zijn voorzien van een professioneel geluidssysteem, waarmee een DJ of band, zonder zich te hoeven schamen, een indrukwekkende show kan verzorgen. “Bij Park Plaza Victoria Amsterdam, komt het allemaal samen”, aldus Mark Versteegh. In dit hotel wordt op Champions League–niveau gepresteerd. Hier komen toonaangevende merken en bedrijven, die moeten kunnen vertrouwen op toonaangevende oplossingen. Onze jarenlange ervaring is hierbij zeer waardevol gebleken.

De voornaamste uitdaging voor MVIE was, om alles binnen de planning in goede banen te leiden. De verbouwing gebeurde gefaseerd en ondertussen draaide het hotel gewoon door. Dit betekende dat reeds opgeleverde AV-systemen tijdens de vervolgfases met volledige functionaliteit gebruikt moesten kunnen worden. De gasten mochten geen hinder ondervinden van de werkzaamheden in andere vertrekken. Daarbij komt dat je samenwerkt met verschillende partijen, die elkaar nodig hebben om alle werkzaamheden op tijd te realiseren.

De algemene ruimten op de begane grond zijn voorzien van een eigentijds interieur en een zeer kenmerkende luxe sfeer. De lobby, receptie, bar-restaurant en conferentiezalen zijn volledig vernieuwd en voorzien van het beste op gebied van audio- en videosystemen.

In stijl vergaderen in Amsterdam? De conferentiezalen van Park Plaza Victoria Amsterdam zijn voorzien van alle denkbare presentatiemiddelen en flexibel uit te breiden. Hierdoor zijn ze uitstekend geschikt voor ‘professionele vergaderingen’ in een luxe ambiance. De Hotel Manager heeft via het uitgebreide besturingssysteem van CUE de volledige controle en regie over alles wat er in ‘zijn’ hotel gebeurt. Het komt allemaal samen op één touchscreen display. Daarnaast is beeld, geluid en licht onder controle middels de separate touchscreens in meetingrooms, bar en restaurant.

De prestaties van MVIE bij Park Plaza Victoria Amsterdam zijn niet onopgemerkt gebleven. Inmiddels hebben Park Plaza Amsterdam Airport en Park Plaza Utrecht ook definitief voor ons gekozen. We zijn enorm blij met deze nieuwe uitdagingen.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This