Verhoog de kwaliteit door Akoestische Oplossingen

MVIE adviseert u over Akoestische Oplossingen voor iedere ruimte

Akoestiek in uw kantoor

Om een fijne werkomgeving te creëren is de akoestiek van uw kantoor erg belangrijk. Een slechte akoestiek op de werkplek kan negatieve gevolgen hebben voor de communicatie, concentratie en op den duur zelfs voor de gezondheid. Het reduceren van galm in een (kantoor)ruimte kan de akoestiek aanmerkelijk verbeteren. Hiervoor bestaan tal van toepassingen, zoals akoestische wandpanelen, bureaupanelen of afscherm-panelen. De integratie van dit soort panelen zorgt niet alleen voor een betere spraakverstaanbaarheid, het verhoogt ook de concentratie tijdens het werk.

 

Akoestiek in de horeca

In horecagelegenheden is akoestiek ook van groot belang. Of u nu een café, bistro, restaurant, brasserie of trattoria heeft; mensen willen elkaar kunnen verstaan. Door slechte akoestiek kan het zijn dat gasten harder moeten praten en het omgevingsgeluid als onaangenaam ervaren.  

Gelukkig kunnen akoestische oplossingen hier voor verbetering zorgen. Door gebruik van akoestische oplossingen zoals aangepaste bekleding, wand- en plafondplaten kunt u zorgen voor een aangename sfeer voor uw gasten.

Verstaanbaarheid is essentieel

Ruimte-akoestiek is essentieel voor uw verstaanbaarheid, de sfeer en de aandacht van uw publiek. In ruimten met veel harde vlakken, zoals beton en glas, is de akoestiek vaak slecht. Het geluid wordt namelijk nauwelijks geabsorbeerd. De harde vlakken zorgen veelal voor ongewenste geluidsreflecties en een vervelende galm. De akoestiek verbeteren is daarom van groot belang. Door de juiste absorberende materialen aan te brengen, creëren we maximaal akoestisch comfort. Hierbij doet MVIE uiteraard geen afbreuk aan het esthetisch ontwerp.

Op zoek naar een advies op maat over Ruimte Akoestiek?