ADRES

MVIE Audiovisuele Techniek BV
Papland 6
4206 CL Gorinchem

of stuur ons een bericht

TELEFONISCHE BEREIKBAARHEID

Maandag – Vrijdag
8.00 uur – 17.00 uur

VOLG MVIE OP DE SOCIALS

Dé expert in verkoop, installatie en onderhoud van professionele audiovisuele oplossingen

MVIE Audiovisuele Techniek in Gorinchem is in 2001 opgericht vanuit een fascinatie voor beeld, licht en geluid en een passie voor het installatie vak. Inmiddels is MVIE uitgegroeid tot dé expert in verkoop, installatie en onderhoud van professionele audiovisuele apparatuur. Neem gerust contact met ons op en onze adviseurs helpen u graag verder.

 

Audiovisueel bedrijf voor totaaloplossingen

De kracht van MVIE ligt volgens eigenaar Mark Versteegh in het aanbieden van totaaloplossingen. Versteegh: “Denk aan complete muziek- en omroepinstallaties, oplossingen om beeldschermreclame te tonen of presentatiesystemen. Ook zijn we professionals op het gebied van videoconferentiesystemen.”

Een andere specialisatie van MVIE is het optimaal integreren van apparatuur in gebouwen. “Ons bedrijf heeft zijn wortels in de installatietechniek. In tegenstelling tot veel soortgelijke bedrijven, die hun oorsprong in de verhuur hebben”, vertelt Versteegh. “Wij geloven dat wij met al deze unieke bedrijfsactiviteiten voor elke ondernemer van toegevoegde waarde kunnen zijn. Hoe groot of klein dan ook.”

Maar dat is nog niet alles: audiovisueel bedrijf MVIE levert voornamelijk duurzame en energiezuinige installaties, die jaar in, jaar uit werken. Versteegh: “En betrouwbaarheid, flexibiliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Ons professionele team van ervaren mensen volgt de trends op de voet, zodat het op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen. Zo bieden we altijd een passende, actuele oplossing voor elk audiovisueel vraagstuk.” Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten.