Audiovisuele inrichting Congresruimten | Easyfairs Nederland | Evenementenhal Gorinchem

In de Evenementenhal Gorinchem werden in 2019 nieuwe congresruimten geopend, NEXT LEVEL.
Next Level bevindt zich op de eerste verdieping en omvat een beurshal, drie congreszalen en een gezellig ingerichte foyer.

Easyfairs had de wens een bijzondere eventlocatie neer te zetten in het hart van het land en eenvoudig bereikbaar vanaf de A2, A27 en A15. De locatie moest een grote WOW-factor krijgen.

Easyfairs selecteerde een aantal audiovisuele bedrijven, waaronder MVIE, om een plan te maken voor de audiovisuele realisatie van deze ambitie. Na een aantal schetsontwerpen, waarbij flexibiliteit en betrouwbaarheid van het systeem de hoogste prioriteit had, zijn we gezamenlijk gekomen tot een definitief ontwerp en werd voor MVIE gekozen. Bij het ontwerp is gelijk rekening gehouden met uitbreiding van audiovisuele systemen voor grote events. In samenwerking met onze rentalpartner ATG Audiovisueel is een technisch ontwerp gemaakt waarop zij makkelijk en flexibel kunnen verbinden met het basissysteem en infrastructuur.

Next Level beschikt over de nieuwste technologieën op het gebied van licht, geluid en beeld. In combinatie  met de sfeervolle lichtkoepel die zorgt voor een ultieme beleving is Next Level een locatie die niet te vergelijken valt met andere eventlocaties. Een evenement op Next Level is een ware beleving!

MVIE heeft de complete audiovisuele inrichting van de congresruimten gerealiseerd. Er werd onder andere een widescreenprojectie van 12 meter breed geïnstalleerd. Voor de beeldweergave werden krachtige Panasonic laserprojectoren ingezet  en werden Fohhn Line-array audiosystemen en LED podium- en moodverlichting geïntegreerd.

De congresruimten zijn flexibel van opzet en standaard voorzien van draadloze microfoon-systemen en multimediasysteem.

Easysfairs en MVIE zijn bijzonder trots op het eindresultaat;  het begin van een succesvolle samenwerking.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This