De Graafstroom header

Huis ter Leede | Leerdam

HtL Narrowcasting

Huis Ter Leede – Leerdam

Huis ter Leede is een woonzorgorganisatie in Leerdam. Zij zijn recent verhuisd naar Oranjehof 2 en hebben daar een prachtig nieuw pand in gebruik genomen. MVIE heeft dit nieuwe pand van diverse mooie audiovisuele oplossingen mogen voorzien.

De ontmoeting- en activiteitenruimte is voorzien van opbouw speakers uit de Bose DesignMax serie. Door de grote veelzijdigheid van dit type speakers kunnen bewoners en gasten rustig genieten van achtergrondmuziek maar ook bij andere activiteiten zijn deze speakers perfect inzetbaar. In dezelfde ruimte is een Samsung 4k display op trolley aanwezig met videobar.

De versterkers, microfoon ontvangers, radio zijn gemonteerd in een volledig afgewerkte kast en zijn met een Cue Touch display eenvoudig te bedienen. Deze ruimte is verder voorzien van een ringleidingsysteem.

Kortom, deze ruimte is volledig uitgerust en klaar voor het organiseren van allerlei activiteiten.

Voor de vergaderruimten is gekozen voor 65” Samsung 4k displays met een Bose videobar voorzien van camera en microfoons voor perfecte zichtbaarheid en optimale spraakverstaanbaarheid. Door de toevoeging van een BarcoClickshare is draadloos presenteren mogelijk. 

En om bewoners en bezoekers het laatste nieuws en meer te laten zien zijn er door het nieuwe gebouw een zevental 4k Samsung displays geplaatst met SignageControl als narrowcasting oplossing. Hiermee kan je eenvoudig content plaatsen en inplannen. Zo blijft iedereen op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Neem vrijblijvend contact op als u ook interesse heeft in een op maat gemaakte audiovisuele oplossing.

 

 

 

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This