HSK gebouw

Helene Schweitzer Kliniek | Zwijndrecht

Blue Boat 1

Innovatieve LED displays met narrowcasting voor de Helene Schweitzer Kliniek.

Sinds 2006 maken de Albert Schweitzer ziekhuizen gebruik van verschillende diensten van MVIE. Eén van deze diensten is onze digital signage oplossing, waarbij het softwareplatform Signage Control wordt ingezet.

Met dit platform kunnen we onder andere de bewegwijzering in kaart brengen, bezoekers informeren  over wachttijden, wachtrij-management, huisregels en het laatste nieuws over de zorg. Daarnaast helpt het ook om door middel van algemene informatie zoals het weer, verkeer en landelijk nieuws, het wachten in de wachtruimtes van poliklinieken te verzachten.

Inmiddels zijn meerdere poliklinieken voorzien van één of meer displays en hebben we onlangs de entree van de Helene Schweitzer Kliniek in Zwijndrecht voorzien van een wayfinder, bestaande uit vier displays rondom een bestaande kolom. Hiervoor werd een maatwerk behuizing ontworpen en gemonteerd. Een echte eyecatcher bij binnenkomst!

Het vullen van de content op de displays is zeer gebruiksvriendelijk. Het kan centraal worden geregeld voor alle displays in het ziekenhuis, maar geautoriseerde medewerkers hebben ook de mogelijkheid om dit afzonderlijk per polikliniek of display te doen. Hiervoor zijn verschillende gebruikersniveau rechten ingericht. Voor het jaar 2024 staan er weer een groot aantal poliklinieken in de planning om te voorzien van onze digital signage oplossing. Wij blijven werken aan verdere digitalisering van de informatievoorziening in alle Albert Schweitzer Ziekenhuizen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

 

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This