Presentatie oplossing met videoconferentie bedrijven| Van Oers United, Ridderkerk

MVIE kreeg van Van Oers United uit Ridderkerk de vraag na te denken over  twee presentatie opstellingen met Touch display en videoconferentie in twee bestaande vergaderruimtes.  

Van Oers United is een internationaal opererende leverancier en producent van jaarrond verse groenten.  Ze is al decennia lang actief op de Europese markt en daarbuiten.  De intensieve samenwerking met eigen- en collega teeltbedrijven in o.a. Frankrijk,Spanje, Marokko en Senegal vroeg o.a. om videoconferentie mogelijkheden.

Voor de grootste vergaderruimte koos MVIE voor een Touch display van 165 cm.
Het display wordt gebruikt voor het weergeven van presentaties vanaf een notebook of tablet en tevens als interactief whiteboard. Dit display is op een vloerlift geplaatst, welke in hoogte verstelbaar is.  Als videoconferentie oplossing is gekozen voor een systeem van LifeSize.
De LifeSize Icon 600 is ontworpen met eenvoud en kwaliteit als speerpunten.  Het systeem bestaat uit een Full HD Pan-tilt-zoom camera en een LifeSize Phone. Zowel via het touchscreen als via de afstandsbediening kan men data delen, de camera besturen en personen toevoegen aan de videoconferentie.

Voor de kleinere vergaderruimte adviseerden wij een vergelijkbare oplossing. Gezien de grote van de ruimte kozen we hier voor een 48″ Samsung professional display. Voor de videoconferentie leverden wij de LifeSize Icon 400 met digitale micpod en handige afstandsbediening. De digitale micpod zorgt voor een optimale geluidskwaliteit en goede spraakverstaanbaarheid.

Voor beide ruimtes kozen wij voor een soundbar van Denon onder het display.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This