Hoogwaardige AV installatie bedrijven| Loods 10 Oudewater

MVIE werd reeds in de beginfase ingeschakeld voor advies, ontwerp, levering en installatie van een hoogwaardige AV-installatie in Loods10 te Oudewater.  Aangezien Loods10 kwaliteit, luxe en optimaal comfort net zo belangrijk vindt als MVIE, konden wij onze passie voor beeld en geluid geheel toepassen binnen dit bijzondere project.

Loods10 is een unieke vergader locatie in een prachtig monumentaal pand,  in het Groene Hart van Nederland; binnen maar toch buiten, waarbij kwaliteit vanzelfsprekend is en gastvrijheid heel gewoon.  MVIE heeft o.a. twee vergaderruimtes voorzien van moderne communicatieapparatuur. Ten behoeve van de grote vergaderruimte hebben wij speciaal voor Loods10 een presentatiemeubel ontworpen en gefabriceerd; een stijlvol dressoir met geïntegreerd liftsysteem voorzien van een Samsung beeldscherm van maar liefst 175 cm. Door het liftsysteem kan het scherm volledig in het dressoir weggewerkt worden. Een interactief display wat gebruikt kan worden als digitaal whiteboard en daarnaast touchscreen om alle audio en video te bedienen.

Ook hebben wij  de openbare ruimtes, zoals de ontvangst- en lunchruimte, de hal en de toiletten voorzien van een multizone achtergrondmuzieksysteem met designspeakers van het merk Bowers & Wilkins.  Een lust voor het oog én het oor. Daarnaast is er een draadloos microfoonsysteem geplaatst, te gebruiken binnen iedere zone van het gebouw, maar ook op het terras.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This