Fletcher Holthurnse Hof

Fletcher | Holthurnsche Hof te Berg en Dal

Fletcher Holthurnsche Hof

Onbezorgd vergaderen in Berg en Dal

Verborgen in het groen, direct aan de bekende Zevenheuvelenweg, vindt u deze unieke en veelzijdige vergaderlocatie nabij Nijmegen. Het in 2010 heropende hotel ligt te midden van een landgoed vol historie en dit zal tijdens uw bezoek niet onopgemerkt voorbij gaan. Doe inspiratie op in het in de 17de eeuw gebouwde landhuis of leer over de grootste Romeinse fabriek waar het aardewerk werd geproduceerd voor het oude Noviomagus. Alleen de rijke geschiedenis maakt Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof al een unieke vergaderlocatie an sich.

Ongekend veel meeting mogelijkheden

Van moderne en luxueuze zalen die van alle gemakken zijn voorzien tot prachtige zalen met een historische twist, de ruim 16 multifunctionele feest- en vergaderzalen zijn verdeeld over het hoofdgebouw, de Orangerie, de kapel en het landhuis. Er is voor elk type meeting wel een passende setting, van formele vergadering tot inspirerende brainstormsessie, maar ook voor grote trainingen en seminars. Aanvullend aan de zalen geniet u van alle benodigde faciliteiten zoals een culinair à la carte restaurant en een ruim aanbod van activiteiten.

Flexibel en duurzaam

Deze unieke Fletcher locatie beschikt over 16 multifunctionele vergaderruimten waarvan een groot aantal flexibel in te delen zijn doormiddel van verplaatsbare wanden. Hierdoor beschikt men over de mogelijkheid een meeting of event te faciliteren vanaf 4 tot 400 personen.

Een flexibele ruimte-indeling vraagt natuurlijk ook om flexibel inzetbare, en schaalbare, presentatiesystemen. Afgelopen zomer heeft MVIE alle vergaderzalen in het Hoofdgebouw en Het Landhuis herzien en werden flexibele en eigentijdse systemen geleverd in Het Hoofdgebouw. In Het Landhuis werd de video infrastructuur en de projectieschermen vervangen. Met het oog op duurzaamheid werden projectoren uit het Hoofdgebouw herplaatst in de 3 aanwezige vergaderruimten en in de Brasserie.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

 

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This