Complete audiovisuele inrichting voor boardroom Rotterdam The Hague Airport

Met een innovatieve oplossing richtte MVIE een luxe vergaderruimte in op luchthaven Rotterdam The Hague Airport. De boardroom kreeg een Samsung 650TS interactieve display dat met een op maat gemaakt liftsysteem in het plafond kan worden getrokken wanneer het niet nodig is. Daardoor houdt men vanuit de boardroom vrij zicht over de landingsbanen en de terreinen van de luchthaven.

Ook voorzag MVIE de ruimte van een compleet geluidssysteem met draadloze microfoons. Met een touchscreen besturingssysteem kan de volledige AV-installatie worden bediend, evenals de verlichting en de zonwering. Voor de installatie werkte MVIE samen met Van Domburg Partners uit Alblasserdam.

Rotterdam The Hague Airport is onderdeel van Schiphol Group en heeft de ambitie de beste regionale luchthaven in Nederland te zijn en op Europees niveau te behoren tot de beste in zijn soort. Rotterdam The Hague Airport wil de glanzende voordeur zijn voor onze steden en regio. Heel concreet betekent dit dat er behalve verdere ontwikkelingen van het aantal bestemmingen op dit moment een begin is gemaakt met een totale herinrichting van het luchthaventerrein.

Voor meer informatie ga naar: www.rotterdamthehagueairport.nl

PROJECT DETAILS
GELUID
Geluidssysteem
Draadloze microfoons

BEELD
Samsung interactief display 650TS

SYSTEMEN
Touchscreen besturingssysteem

BIJZONDERHEDEN
Liftsysteem in het plafond

 

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This