MVIE richt vergadervleugel in Gezondheidszorg | Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht

Videoconferentie systeem | Voor het enorm uitgebreide Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht heeft MVIE een groot aantal zalen en ruimten ingericht, waaronder een volledige vergadervleugel. Onder meer projectie, geluid en besturingssystemen kregen hier hun bestemming. Daarnaast voorzag MVIE diverse ruimten van videoconferentiesystemen en interactieve whiteboards.

In de vergadervleugel zijn aanwezig:

  • Een Auditorium
  • Twee overdrachtzalen
  • Een ICT-trainingslokaal
  • En verschillende vergaderruimten en meetingrooms

Over ASZ

Klinische zorg van topniveau én (basis-)zorg dicht bij de mensen; deze combinatie maakt het Albert Schweitzer Ziekenhuis uniek. Met vier locaties en één buitenpolikliniek is het dé zorgpartner van inwoners van de regio Zuid-Holland-Zuid. Intensieve samenwerking met andere (zorg-)partners maakt het mogelijk te blijven ontwikkelen en innoveren. Of het nu gaat om complexe operaties, spoedeisende hulp, ziekenhuisopname of behandeling in een polikliniek, de medisch specialisten en medewerkers van het Albert Schweitzer Ziekenhuis verlenen zorg met hoofd, hart en ziel.

Dit is terug te vinden in het logo van het ziekenhuis. Maar de passie voor zorg komt vooral tot leven in de twee speerpunten van het ziekenhuis: veiligheid en gastvrijheid. Patiënten en bezoekers kunnen in het Albert Schweitzer Ziekenhuis rekenen op een veilige, zorgzame en professionele behandeling. Daarvoor staan ruim tweehonderd medisch specialisten en bijna vierduizend medewerkers garant!

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This