HSK gebouw

Babylon Hotel | Den Haag

Blue Boat 1

Volledig uitgeruste vergaderzalen voor het Babylon hotel in Den Haag

Eenvoudig en zorgeloos vergaderen in Den Haag

Het Babylon is een modern hotel in het centrum van Den Haag, pal gelegen naast het centraal station en sinds 1978 niet meer weg te denken uit het Haagse straatbeeld. Middenin het bruisende centrum en ministeriële hart van Den Haag met tal van mogelijkheden voor het maken van uitstapjes of het doen van allerlei activiteiten. Vanuit restaurant ‘’The Livingroom’’ op de eerste verdieping heb je werkelijk een schitterend uitzicht over het Haagse Bos.

Onbegrensde mogelijkheden

Wanneer je op zoek bent naar een bijzondere en unieke locatie voor het houden van presentaties, vergaderingen, het geven van trainingen en/of het organiseren van evenementen dan ben je bij Babylon aan het juiste adres. Het moderne Babylon gebouw beschikt over maar liefst zeven verschillende zalen, welke multifunctioneel zijn in te delen en zijn voorzien van zeer hoogwaardige audiovisuele middelen.

Innovatief en multifunctioneel

Tijdens een volledige metamorfose van vergaderzalen ‘Lange Voorhout’ en ‘Binnenhof’ heeft MVIE beide ruimten voorzien van de nieuwste conferentie- en presentatietoepassingen. Babylon heeft hierbij de wens geuit om van vergaderen een hoogwaardige en elegante beleving te maken waarin efficiency en duurzaamheid belangrijke pijlers zijn. Voor MVIE een mooie uitdaging waarbij licht, beeld , klimaat en geluid nader tot elkaar werden gebracht.

Op zoek naar inspirerende av-oplossingen? Neem dan snel contact op, van ontwerp tot installatie, wij denken graag met u mee.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This