+31 (0) 88 5333 111 | Energieweg 13c Leerdam info@mvie.nl

Perfect afgestemd geluid

Geluid

Uitstekende verstaanbaarheid voor iedereen of de ultieme muziekbeleving voor elke ruimte of toepassing

Wie wat te vertellen heeft, wil ook graag gehoord worden. Daarom is verstaanbaarheid een groot goed. MVIE ontwerpt, levert en installeert geluidssystemen voor presentatie-, conferentie- en vergaderdoeleinden. Perfect afgestemd op architectonische omstandigheden en individuele toepassingen.

Goed geluid zorgt voor de juiste sfeer

Achtergrondmuziek

Muziek beïnvloedt het koopgedrag van het winkelend publiek. Daarnaast zorgt achtergrondmuziek voor de juiste sfeer in een werkomgeving waardoor werknemers beter functioneren. MVIE zorgt voor een uitgekiende installatie waarbij muziek op het juiste volume voorop staat, evenals een eenvoudige functionele bediening.

Omroepinstallatie

Spraakverstaanbaarheid is het toverwoord als we praten over omroepinstallaties. Met een doordachte omroepinstallatie kunt u mensen informeren in ruimten met een openbaar karakter of uw medewerkers in uw bedrijf bij elkaar brengen, bijvoorbeeld bij een calamiteit. Omroepen kan met gesproken woord via een microfoon, maar ook een ingesproken boodschap behoort tot de mogelijkheden, al dan niet in combinatie met een geluidssignaal.

geluidssystemen voor duidelijk geluid

Meer weten over onze geluidoplossingen?

Ja graag ik wil een afspraak!