+31 (0) 88 5333 111 | Energieweg 13c Leerdam info@mvie.nl

Perfect geluid

Een goed geluidssysteem

Wie wat te vertellen heeft, wil ook graag dat zijn boodschap wordt gehoord. Verstaanbaarheid is dus een groot goed. Geluid kan echter ook worden ingezet op de achtergrond. Ook dan gaat er kracht vanuit. Soms werkt geluid rustgevend, maar het kan juist ook verkoopbevorderend werken. MVIE is de stille kracht in beeld en geluid. Wij ontwerpen, leveren en installeren uiteenlopende geluidssystemen voor presentaties, conferenties en vergaderingen. Wij stemmen uw geluid perfect af op architectonische omstandigheden en individuele toepassingen. Maar bovenal, leveren wij altijd het juiste geluid op de juiste plaats.

Goed geluid zorgt voor de juiste sfeer

De juiste achtergrondmuziek

Muziek beïnvloedt het koopgedrag van winkelend publiek op een positieve manier.  Daarnaast zorgt de juiste achtergrondmuziek in de meeste omgevingen voor de juiste sfeer. Hierdoor voelen klanten zich op hun gemak en gaan werknemers beter functioneren. MVIE verzorgt een uitgekiende installatie op vrijwel iedere locatie. Bij ons  staan muziek en het juiste volume voorop. Vanzelfsprekend houden wij rekening met een eenvoudige functionele bediening.

Omroepinstallatie

Spraakverstaanbaarheid is het toverwoord als we praten over omroepinstallaties. Met een doordachte omroepinstallatie kunt u mensen informeren in ruimten met een openbaar karakter. Met een omroepinstallatie brengt u uw medewerkers bij elkaar, bijvoorbeeld voor assistentie of bij een calamiteit. Omroepen kan met gesproken woord via een microfoon, maar ook een ingesproken boodschap behoort tot de mogelijkheden. In combinatie met een geluidssignaal, verhoogt u bovendien de attentiewaarde.

Meer weten over onze geluidsoplossingen?