24-01-2024

Love Meeting – When people meet, magic happens

Als mensen samenwerken en samen tot mooie resultaten kunnen komen, dan wil je niet dat er iets in de weg staat. Niet de fysieke afstand, niet de muren, de kabels en zeker niet het hebben van technische problemen. Dat is waarom Barco ClickShare bestaat. Iedereen kan onbezorgd meedoen aan iedere meeting, zonder problemen en dus zonder vergaderstress.

It’s time to love meetings again!

Barco lanceert op de ISE haar nieuwste product: een all-in-one videobar. In dit product worden de USP’s van Barco zoals het draadloos vergaderen en het gemak waarmee een meeting gestart kan worden, samengebracht met een camera en speakers in één handige device. Deelnemers kunnen genieten van scherpe beelden, kristalheldere audio en eenvoudige, natuurlijke communicatie tussen deelnemers op afstand en deelnemers op locatie, zodat iedereen zich echt gezien en gehoord voelt.

 

De bars zijn bedoeld voor kleine en middelgrote vergaderruimten en ze zijn videoconferentieplatform-onafhankelijk. Vergaderingen kunnen vanaf de eigen laptop worden gestart via de ClickShare-knop of -app.

Bekijk de 2 alternatieven: De ClickShare Bar Core en de ClickShare Bar Pro

Share This