04-03-2020

Op 17 en 18 maart a.s. vindt in de Amsterdam RAI de Independent Hotel Show plaats. De IHS werd in 2012 in Londen opgericht als het enige live zakelijke platform dat volledig gewijd is aan de behoeften van hoteliers.

Als hoteleigenaar wilt u dat uw gasten zich op hun gemak voelen in uw hotel. Ingrid van der Veen is nauw betrokken bij de inrichting en het ontwerp van de entree van de Hotel Independent Show, The Entrance Experience.

“Het is prachtig wat kleuren onbewust doen voor de stemming van je gasten. We gebruiken dit effect maximaal. Het is een dunne lijn tussen te veel kleur en patronen. Ik ben constant aan het toevoegen en weglaten totdat het helemaal perfect is”, aldus Ingrid van der Veen .

Naast interieur en kleur is voor een ultieme ontspanning van uw gasten ook de achtergrondmuziek van belang. MVIE heeft in diverse hotels in binnen- en buitenland complete audiovisuele installaties mogen integreren in o.a. lobby’s, recepties, vergaderruimten, fitnessruimten en hotelkamers.

MVIE is er trots op in samenwerking met BOSE en Xenox muzieksystemen de geluidsvoorziening te verzorgen in de Entrance Experience op de IHS Amsterdam RAI.

Onze AV-Adviseur, Patrick de Ridder, zal op 17 en 18 maart aanwezig zijn op de IHS. Wilt u hem spreken neem dan contact met ons op.

 

Share This