28-10-2022
Video confereren zonder problemen?

U begint enthousiast aan uw video vergadering maar al snel blijkt dat uw collega’s u niet zien en u ook nog eens slecht kunnen verstaan. Voor u het weet bent u vooral tijd kwijt met het zoeken naar een oplossing en verliest u kostbare tijd. Herkenbaar? Niets is zo frustrerend als een video vergadering waarbij het communiceren lastig en stroef verloopt. Het kost u niet alleen tijd maar ook de essentie van de boodschap gaat verloren.

Video confereren heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen en groeit nog dagelijks in populariteit. De wens om vanuit huis of op afstand te kunnen werken is niet meer weg te denken uit ons werkzame bestaan. Sterker nog, het geeft ons meer dan ooit de mogelijkheid onze werkweek zo efficiënt mogelijk in te vullen. Vanzelfsprekend groeien hierdoor ook de eisen en wensen ten aanzien van de mogelijkheden op het gebied van video confereren. MVIE heeft een uitgebreid pakket met hoogwaardige oplossingen waarmee video confereren zonder problemen zal gaan en waarmee u het rendement van uw online meetings zal vergroten.

De laatste trends?

Uiteraard volgen wij de laatste trends op de voet. Omdat de ontwikkelingen op dit gebied elkaar razendsnel opvolgen nemen wij regelmatig deel aan specifieke product trainingen zodat wij voor elke wens altijd de best passende oplossing kunnen bieden. Onlangs waren wij hiervoor op bezoek bij Poly in hoofddorp. Poly is één van onze partners waar wij op het gebied van video conference oplossingen graag mee samenwerken. Zie bijgaande foto’s voor een impressie van deze dag.

Het perfecte plaatje.

Of het nu gaat om de invulling van een focus room, meeting room of board room, elke ruimte vraagt om een eigen oplossing. Dit is altijd ons uitgangspunt waarbij wij aansluitend het wensenpakket van de gebruiker zo goed mogelijk naar een praktische oplossing proberen te vertalen.
Bent u benieuwd op welke manier wij uw manier van video vergaderen naar een ander niveau kunnen tillen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs, zij informeren u graag.

Share This