07-12-2022  BLOG | Beter informeren & communiceren met narrowcasting!

Heel gericht een boodschap overbrengen kan een hele uitdaging zijn. Gelukkig kunnen we tegenwoordig een beroep doen op narrowcasting.

WAT IS NARROWCASTING

Narrowcasting (ook wel Digital Signage genoemd) kan worden gebruikt om informatie op afstand uit te zenden via moderne displays. Denk hierbij aan het weergeven van afbeeldingen, video’s en widgets. Narrowcasting wordt aan de ene kant vaak gebruikt als extern communicatiemiddel zoals bijvoorbeeld in winkels, op straat of in wachtkamers. Aan de andere kant wordt narrowcasting ook steeds vaker ingezet voor interne communicatie. Doordat u zelf controle heeft over de inhoud van uw bericht beschikt u over het perfecte instrument om uw boodschap heel gericht over te brengen. Kort, bondig en op het juiste moment.

Van patiënt of klant tot personeelslid of student. De ene doelgroep is de andere niet en dit heeft natuurlijk gevolgen voor hoe je communiceert. Eén ding staat vast: je wilt effectief zijn. De vrijwel onbegrensde mogelijkheden en het bedieningsgemak maken narrowcasting het ideale medium om de communicatie te verbeteren en de betrokkenheid van je kijkers te vergroten.

HOE WERKT HET?

Eén van de platformen waar we bij MVIE mee werken is SignageControl. Dit is een online portaal dat vol zit met mooie functies. U kan hiermee vanaf uw computer inloggen en uw content heel eenvoudig via de cloud uploaden. Via het portaal kunt u vervolgens plannen wanneer uw content te zien is. Met behulp van een korte training helpt MVIE u graag op weg bij de eerste in gebruik name en bieden wij de ondersteuning daar waar u er onverhoopt zelf niet uit komt.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over de mogelijkheden dan mag u altijd een kijkje komen nemen in onze showroom of bekijk onze referentiepagina voor projecten waar wij aan gewerkt hebben. Ook zijn wij altijd bereikbaar als u telefonisch contact wilt opnemen.

 

Share This