Geluidssysteem zwembad | Sportcomplex De Eendr8 Hellevoetsluis 


In het complex aan het Rie Mastenbroekplein – vernoemd naar de ‘vergeten’ Rozenburgse zwemster die in de jaren 40 drie Olympische titels binnensleepte – zijn een wedstrijdbad met vijf banen en tribune, een doelgroepenbad met beweegbare bodem en een recreatiebad met familieglijbaan, aanwezig.  Ook is er in het gebouw, van ruim 1300 vierkante meter, een sporthal, een horecagelegenheid en sportschool.

MVIE heeft hier een geluidssysteem geïnstalleerd voor het weergeven van omroepboodschappen en muziek in verschillende zones. In het zwembadgedeelte is rekening gehouden met de mogelijkheid tot discozwemmen waarbij een krachtige geluidsinstallatie is geïmplementeerd.  Uiteraard zijn de luidsprekers en maatwerk ophangsystemen geschikt voor het zwembadklimaat.

In de sporthal is rekening gehouden met evenementen waarbij veel publiek aanwezig is. Wij hebben daarvoor 6 hoog vermogen luidsprekers geïnstalleerd, geschikt voor de weergave van muziek en omroepboodschappen.  Voor de horeca is gekozen voor plafond inbouwluidsprekers  voor de prettige weergave van muziek op voorgrond- of achtergrond volumeniveau.

Voor het separaat of gezamenlijk omroepen in verschillende zones is een digitale microfoonpost opgenomen met 12 druktoetsen welke bij de receptie is geplaatst. 

De installatie werd geleverd in opdracht van Van Dorp Installatietechniek, vestiging Rotterdam.

Bel voor meer informatie | 088 5 333 111 

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This