Geluidsinstallatie hotel | The Slaak Rotterdam, a Tribute Portfolio Hotel

MVIE en de Odyssey Hotel Group zijn een samenwerking gestart en MVIE voorziet diverse hotels van audio installaties.  De Odyssey Hotel Group is een hotelmanagement bedrijf – onder leiding vaan CEO’s Rick van Erp en Willem Jan van Zon – welke de filosofie van een hotel verstaat en de benodigdheden van een vastgoedinvesteerder begrijpt, daar zij er zelf één zijn. Het bepalen van de locatie, het toepassen van het juiste merk en het design zijn essentieel wat een hotel groot maakt. Zo heeft de Odyssey Hotel Group inmiddels hotels in landen als Nederland en Duitsland en zal er eind 2019, begin 2020 een hotel worden geopend in Tampere, Finland.


De samenwerking is gestart in het Slaakhuys, de voormalige lobby en redactiekantoren van het vroegere dagblad Het Vrije Volk, een luxe boutiquehotel, met 74 hotelkamers en een restaurant/bar van internationale allure.  Het hotel is medio juli geopend onder de naam The Slaak Rotterdam, a Tribute Portfolio hotel. Tribute Portfolio is een luxe hotelformule van Marriott Hotels, waarbij elk hotel onder het label uniek is.  Voor The Slaak is de inrichting en het interieur dan ook speciaal ontworpen en afgestemd op het monumentale karakter van het pand.

MVIE heeft een multizone geluidsinstallatie geleverd en geinstalleerd. Gekozen werd voor een installatie met componenten van Bose Professional.  Voor de grote hospitality ruimte werd gekozen voor de opbouwluidspreker DS40SE, een fraai ogende luidspreker die zowel geschikt is voor voorgrond- als achtergrondmuziek en spraak. Ook de bar en de fitnessruimte werden voorzien van luidsprekers.  Alle luidsprekers worden aangestuurd via de audiomatrix Bose ControlSpace en twee eindversterkers. Als bron maakt men gebruik van het Xenox Music Manager systeem.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This