Project DPL Europe te Helmond

Het Lighting Experience Centre in Helmond van DPL Europe is een reusachtige showroom met professionele verlichting. MVIE leverde hiervoor een multizone geluidssysteem dat voor elk van de vele belevingsruimten een passende sfeer biedt. De juiste muziekstijl voor elke setting dus, zoals een stevige sound in een strak en trendy interieur van een hippe kledingstore of muzikaal behang in een supermarkt of woonmall.

DPL Europe is al jarenlang dé leverancier als het gaat om professionele verlichting. Deze moet garant staan voor een aangename winkelbeleving en een positieve invloed op het koopgedrag van klanten. Met enkele honderden lichtconcepten per jaar en ruim 13.000 klanten behoort DPL Europe tot de grotere spelers in de internationale verlichtingswereld. Zij ontwikkelt ook branchespecifieke verlichtingsproducten en vervangt en remplaceert lichtbronnen. In het Lighting Experience Centre demonstreert DPL Europese het belang van verlichting in winkelomgevingen. Retailers, architecten en vele anderen ervaren er de ideale manier om artikelen onder de best mogelijke verlichtingsinstellingen te presenteren.

Voor retailers, bedrijven en groepen is het mogelijk om het Lighting Experience Centre te gebruiken voor vergaderingen en bijeenkomsten. Er is een presentatieruimte beschikbaar met allerhande faciliteiten en een volledig uitgeruste keuken.

PROJECT DETAILS
GELUID
Multizone muzieksysteem

BIJZONDERHEDEN:
Sterke beleving

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This