Blue boat breed

Blue Boat | Amsterdam

Blue Boat 1

We kennen ze allemaal, de rondvaartboten in onze Amsterdamse grachten.


Al ruim 15 jaar hebben wij een samenwerking met de Blue Boat Company uit Amsterdam. Dit mooie familiebedrijf bestaat al 75 jaar en met inmiddels een vloot van 15 schepen en een team van ruim 100 medewerkers nemen zij Amsterdammers én toeristen mee door de mooie grachten van de stad. Amsterdam is het mooist vanaf het water en Blue Boat Company wil de pracht en de schoonheid van onze hoofdstad graag met iedereen delen. Natuurlijk is hét geluid daarbij één van de belangrijkste elementen.

Veel boten zijn in het verleden door MVIE voorzien van een geluidsinstallatie. Vorige week hebben wij op maar liefst 13 schepen het audiosysteem mogen vernieuwen. We hebben de schepen voorzien van nieuwe versterkers, Bluetooth-ontvangers, microfoons en een koppeling met het GPS gidssysteem. De audiomixer beschikt over een ingebouwde compressor/limiter voor optimale en loepzuivere weergave van het gesproken woord. Voor de integratie in het dashboard zijn maatwerk behuizingen en bedienpanelen ontworpen, waardoor ombouw snel kon worden uitgevoerd en de boten slechts een dagdeel uit de roulatie waren. Het bedienpaneel is voorzien van een uniforme en duidelijke bedieninstructie voor de schipper.

Door deze nieuwe audio-upgrade zal de audiotour duidelijk en verstaanbaar klinken, kan het personeel alles eenvoudig bedienen en zal het systeem weer een lange tijd meegaan.
Op deze manier kan iedereen genieten van de mooie tours die Blue Boat verzorgt in onze hoofdstad.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

 

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This