Beeld- en geluidsoplossingen horeca | Waterrijk Oesterdam

Op een van de welbekende Zeeuwse Deltawerken tussen de Zeeuwse- en Zuidhollandse Wateren is Waterrijk Oesterdam uitgegroeid tot een volwaardig resort met prachtige voorzieningen en luxe accommodaties.

Oesterdam is met al zijn binnen- en buitenfaciliteiten het hele jaar door een toplocatie voor iedere levensgenieter. Maar ook zakelijke bezoeken en evenementen zijn hier perfect mogelijk. De vergaderruimtes en conferentiezalen zijn van alle gemakken voorzien. 

MVIE heeft dit prachtige resort voorzien van een zeer professionele geluidsinstallatie en touch- en beeldoplossingen.  Op basis van de aangegeven wensen en eisen hebben MVIE & Waterrijk Oesterdam gekozen voor hoogwaardige producten van o.a. JBL, CUE, Samsung, Panasonic, Pioneer en Powersoft.

Beeld en Geluid werden gerealiseerd in restaurant-bar, banketing, private dining, vergaderzalen,  mancave, terras, atrium, toiletten, wellness, cafetaria, haven en hotelkamers. 
Te veel om op te noemen. Voor MVIE is dit een ontzettend mooi compleet project op een zeer speciale, bijzondere locatie en over het uiteindelijke resultaat zijn wij zeer tevreden.

 

 

 

 

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This