12-10-2020

Nieuwe toepassingen op de andere regels in het nieuwe normaal!

1. Hand Sanitizer TV: hygiëne dispenser met narrowcasting.
Er zijn verschillende varianten leverbaar. Allemaal uit te voeren in uw huisstijl en -kleur en eventueel met logo of bedrijfsnaam.
Naast het desinfecteren van de handen van uw bezoekers kunt u hen via een 15 inch tot 32 inch beeldscherm (met ingebouwde mediaspeler) direct bij binnenkomst informeren. Bijvoorbeeld aanwijzingen over de maatregelen binnen uw onderneming, afgewisseld met nieuws of video’s.

2. Wachttijd veraangenamen en bezoekersscan: 
In de nieuwe 1,5 meter maatschappij zien we rijen voor o.a. winkels. Om geen klanten te verliezen is het belangrijk op een duidelijke manier te communiceren. Daarvoor biedt MVIE verschillende slimme oplossingen.
a. Bezoekersscan:
Een perfecte oplossing voor een omgeving met veel bezoekers. Hiermee plaatsen wij een een camera die uw bezoekers registreert, toont hoeveel mensen er binnen zijn, wat de capaciteit is én de gemiddelde wachttijd. Deze high end oplossing is ook te combineren met narrowcasting, waardoor uw klanten ook nog geïnformeerd of vermaakt worden tijdens het wachten.
b. Klantentelsysteem:
Een combinatie van een camera en beeldscherm die de klanten telt en die direct de aantal registreert op het beeldscherm. Daarbij kunt u aangeven wat de capaciteit en de restcapaciteit is van de winkel. Deze oplossing is te combineren met narrowcasting, maar ook standalone van toegevoegde waarde.
c. Voor de wat kleinere winkelomgeving, zoals de bakker, slager of kapper is er ook een handmatige oplossing beschikbaar. Een medewerker kan dan heel eenvoudig met zijn/haar telefoon het scherm op rood zetten met de boodschap dat de klant nog even moet wachten of op groen dat de volgende klant naar binnen mag,

Heeft u vragen over het Hygiëne Station? Neem dan contact met ons op.

MVIE denkt graag met u mee over werken en de toepassingen in de nieuwe werkelijkheid!

Share This