29-03-2023. VIDEO | The Den

In hartje Den Bosch staat het prachtige ‘’The Den’’ een Tribute Portfolio Hotel. Je beleeft hier zoals ze zelf zo mooi benoemen ‘’bourgondische Bossche gastvrijheid en internationale allure’’. Het hotel is gloed nieuw maar voelt alsof het er al jaren staat doordat je er hartelijk verwelkomt wordt door het vriendelijke personeel.

In dit Hotel hebben wij diverse oplossingen van Bose Professional audio toegepast. De oplossingen van Bose staan garant voor hoge kwaliteit en luxe design. In combinatie met de Music Manager van Xenox hebben ze keuze uit een ruime selectie aan muziek zodat men in elke ruimte de gewenste sfeer kan creëren.

Deze video is tot stand gekomen in samenwerking met “The Den” en gepresenteerd tijdens onze deelname aan de independent hotel show. De video voegde veel toe aan de stand en is door veel bezoekers gezien.

We willen jullie dit mooie project natuurlijk niet onthouden en zijn “The Den” dankbaar voor dit mooie project en de geboden mogelijkheden om deze video tot stand te brengen.

Heeft u naar aanleiding van de video vragen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons team van adviseurs zit voor u klaar.
Ook kan u ons volgen via onze social media kanalen.

Share This