01-04-2021

Natuurlijk wilden wij dit heugelijke moment niet zomaar voorbij laten gaan en zijn daarom vanochtend feestelijk gestart met een symbolische Toost op de Toekomst.

 Al 20 jaar ligt de focus van MVIE op het ontzorgen van onze klanten op het gebied van beeld, licht en geluid. Wij zijn in 2001 gestart onder de naam MVIE Geluidssystemen waarbij destijds de focus en specialisatie lag op de installatie van omroep- en achtergrondmuziek installaties. Nu, 20 jaar later, zijn wij uitgegroeid tot een volwaardige audiovisuele systeemintegrator en hebben alle disciplines in huis voor de complete audiovisuele beleving.

Wij voorzien onze klanten van persoonlijk advies, installatie en service op maat. Zonder trouwe relaties bestaat er geen succesvol bedrijf.
Wij vinden het daarom vanzelfsprekend onze relaties te betrekken bij ons 20-jarig jubileum.

Zoals u weet zijn wij vorig jaar ook verhuisd naar onze nieuwe mooie locatie op Papland 6 in Gorinchem. Twee redenen dus voor een feestelijk evenement, maar helaas gooit ook hier COVID-19 onze plannen in de war. Wij hopen u later dit jubileumjaar uit te mogen nodigen voor een feestelijke opening en viering van ons 20-jarig bestaan.

📞 | 088 5 333 111

Share This