Vacature | Stagiair Technicus en Accountmanager

Gorinchem

WIL JIJ STAGE LOPEN IN DE WERELD VAN AUDIOVISUELE TECHNIEK?

KOM DAN EENS KIJKEN BIJ MVIE AUDIOVISUELE TECHNIEK IN GORINCHEM. 

Wij zijn een erkend leerbedrijf en VCA-gecertificeerd. Er is bij ons regelmatig plek voor stagiaires. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

STAGIAIR AV TECHNICUS MET PASSIE VOOR BEELD, LICHT EN GELUID

Wij hebben stageplaatsen op onze projectafdeling voor zowel BBL als BOL opleidingen, Technicus Engineering of Middenkader engineering (Technicus).
Als stagiaire word je binnen MVIE gekoppeld aan een praktijkopleider, maar daarnaast ook 1 op 1 begeleid. Wil je een buitendienst stage lopen? Dan is een VCA certificaat vereist.

De projectafdeling van MVIE zorgt voor de installatie van audiovisuele systemen bij haar opdrachtgevers door heel Nederland. Als stagiair werk je in teamverband mee aan de installatie van audiovisuele projecten. Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden en installeren van displays, geluidssystemen en besturingsoplossingen bij een zeer gevarieerd klantenbestand door heel Nederland.

Gedurende deze stage zul je veel leren over de techniek van Beeld en Geluid.

STAGIAIR JUNIOR ACCOUNTMANAGER

Ook op de commerciële afdeling van MVIE is ruimte voor stagiaires. Wil jij meer weten over de functie van accountmanager in de AV-wereld? Pak dan deze kans.

Je wordt opgenomen in ons enthousiaste salesteam van op dit moment drie ervaren accountmanagers, die heel wat ervaring in huis hebben en dat graag met jou delen.  Je ondersteunt hen in diverse fases van het verkoopproces, dus van het zoeken naar prospects tot het uitbrengen van offertes. MVIE is actief in een groot aantal branches, waaronder hotels, sport en recreatie.

Interesse om ervaring op te doen in de Audiovisuele branche? Solliciteer nu!
Mail je CV -voorzien van je motivatie- naar j.koch@mvie.nl.

Wil je liever een brief schrijven? Stuur deze dan samen met je CV naar:
MVIE Audiovisuele Techniek BV, Papland 6, 4206 CL  GORINCHEM.

Keywords
Vacature, Stagiair, AV Technicus, Installatietechnicus, Junior Accountmanager, Stagiair Accountmanager, Techniek, Audiovisueel, Audiovisuele Techniek, Stage Installatietechnicus, Stageplek Gorinchem