02-10-2023

Streamen van kerkdiensten en uitvaartdiensten is ook na de corona pandemie mogelijk.  Als er vrienden of familie niet fysiek bij de uitvaart of kerkdienst aanwezig kunnen zijn is dit de oplossing zodat zij nog steeds mee kunnen kijken. Als u vragen heeft neem dan gerust op met onze adviseurs, die helpen u graag verder.

20-03-2020

Kerkdiensten, uitvaarten en andere bijeenkomsten met meer dan 100 mensen worden geacht niet door te gaan, volgens de nieuwste richtlijnen vanuit de overheid.

Door uw kerk- of uitvaartdienst live te streamen geeft u de mensen uit uw gemeente de mogelijkheid om de dienst online bij te wonen. MVIE biedt een laagdrempelige eenvoudige oplossing om uw kerkdienst live te streamen vanuit de kerk of wellicht vanuit uw werkkamer.  Belangrijk is dat u duidelijk in beeld én goed verstaanbaar bent.  

Ook voor de uitvaartbranche is het dé oplossing, zodat veel dierbaren, die nu door de omstandigheden niet bij de uitvaart aanwezig mogen zijn, toch de uitvaart kunnen volgen.

MVIE biedt een starterset aan waarmee u streamen van kerkdiensten en uitvaartdiensten via YouTube kunt realiseren met een onbeperkt aantal kijkers. Wij kunnen u tevens helpen met de installatie en het instellen van de stream.  Zo kan de dienst/bijeenkomst live worden gevolgd middels een PC of laptop, maar ook via een smart-TV, tablet of smartphone.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie over Live Streaming. 

Volg ons via onze socials!

Share This