MVIE óók voor Sound Masking / Geluidsmaskering Uw specialist! 

Voor het beste advies, levering en installatie van soundmaskeringssystemen in heel Nederland. 

Wat is Sound Masking?

 

Sound Masking, ook wel geluidsmaskering genoemd, is de toevoeging van een subtiel geluid, vergelijkbaar met een ruissignaal, in een gezamenlijke (kantoor)omgeving. Geluidsmaskering richt zich uitsluitend op menselijke spraakfrequenties en verbetert de algehele akoestische omgeving. Een onopvallend achtergrondgeluid dempt omgevingsgeluiden, maar waarborgt tegelijkertijd de spraakverstaanbaarheid. Het resultaat: een comfortabele, productieve en plezierige werkomgeving. 

geluidssystemen Ontdek de voordelen van narrowcasting

Vertrouwelijke of privégesprekken voeren

Tegenwoordig bevinden veel werkplekken zich in open ruimten, ook wel kantoortuinen genoemd.. Deze ruimten zijn op hun beurt vaak weer opgesplitst in kleine (zit)gedeelten. In deze ruimten ontstaat vaak een geluidsstroom, die van negatieve invloed kan zijn op de productiviteit, het stressniveau en de privacy van werknemers. Het systeem is speciaal ontwikkeld voor werkplekken waar ook vertrouwelijke of privégesprekken worden gevoerd. 

Verbeter de spraakverstaanbaarheid

De actieve geluidsmaskeringssystemen omvatten ook omroep- en achtergrondmuziek-mogelijkheden om organisaties tegemoet te komen bij het inrichten van één betaalbaar systeem.

Uiteindelijk verbetert u uw algehele akoestische omgeving en waarborgt u de privacy van uw medewerkers en/of bezoekers. De spraakverstaanbaarheid verbetert en bovendien ondervindt u geen hinder van gesprekken van collega’s of anderen.

Narrowcasting: de juiste informatie op de juiste plek