MVIE richt zich op professioneel beeld en geluid. De Sonos One valt dus eigenlijk buiten onze scope, maar omdat deze Sonos smart speaker zo kwalitatief is, maken we graag een uitzondering.

Bent u een echte muziekliefhebber? En wilt u genieten van verrassend intens geluid dat de hele kamer vult via een smart speaker met stembediening? Sonos One is klaar is voor de toekomst. Deze Sonos smart speaker wordt ondersteund door twee D-klasse versterkers en op maat gemaakte drivers die nauwkeurig zijn afgestemd op de unieke akoestische architectuur van deze speaker. Sonos One kan draadloos verbonden worden met Sonos-speakers in andere kamers, dus u kunt uw Home Sound System eenvoudig uitbreiden wanneer u er klaar voor bent.

Sonos kunt u in de toekomst met uw stem bedienen

Met Sonos One kunt u straks muziek starten en bedienen met uw stem. Gebruik uw stem en de Sonos-app om al uw muziek af te spelen en op één plek te beheren: Spotify, Pandora, Apple Music, radio, podcasts en nog veel meer. Tik om het geluid harder te zetten. Swipe om een nummer over te slaan. Schakel de microfoon uit voor privacy. Sonos One heeft eenvoudige touch-bediening.

De Sonos smart speaker past praktisch overal

Monteer Sonos One aan de muur, het plafond of op een standaard. Door het compacte formaat past hij ook perfect op een boekenplank of kast en in bijna elk klein hoekje. De Sonos smart speaker One is vochtbestendig. Zo kunt u uw favoriete nummers ook streamen naar plekken waar niet zo vaak muziek te horen is, zoals uw tuin of badkamer. Het enige wat u nodig hebt is WiFi en een stopcontact.

Creëer uw eigen home-cinema

Koppel twee Sonos One-speakers in dezelfde kamer voor stereogeluid en voeg SUB toe voor een vol basgeluid. Of koppel hem met de PLAYBAR of PLAYBASE van uw tv voor sensationeel home cinema surround sound bij al uw films, games en tv-programma’s .

Volledige privacy

Een brandend ledlampje zorgt ervoor dat u altijd weet of de microfoon van uw speaker aan- of uitgeschakeld is. Sonos One is veilig. De hardware-koppeling tussen microfoon en ledlampje zorgt ervoor dat er niemand meeluistert als u privacy wilt.

> Introductie Sonos One

 Neem nu contact op voor meer informatie.

Share This