21-10-2019

Naast de 55” is de Samsung FLiP  nu ook leverbaar in 65”. Deze FLiP is groter (beelddiagonaal 165 cm) en daardoor is er meer ruimte voor brainstorms, aantekeningen, grafische voorstellingen en andere content.  Zeker wanneer je in teams samenwerkt is door het grotere schermoppervlak alle informatie overzichtelijk.  Deze 65” FLiP is bedoeld voor montage aan de wand en wordt met een draaibare muurbeugel geleverd.

Nog even in het kort de mogelijkheden van de FLiP :

  • Vervanger van de traditionele flipover met slimme, digitale mogelijkheden.
  • Teken, schrijf en inspireer nieuwe ideeën met een passieve pen, in verschillende kleuren, stijlen en breedtes. Maximaal 4 personen kunnen tegelijkertijd schrijven, met elk object als een schrijfhulpmiddel.  Bovendien kunnen gebruikers de aantekeningen snel wissen met vinger- of handpalmvegen.
  • Met de FLiP kunnen gebruikers op elke achtergrondbron schrijven, zonder enig effect op het werk achter de oorspronkelijke laag. Tevens kunnen gebruikers snel en eenvoudig afbeeldingen selecteren, verplaatsen, vastleggen en bewerken.
  • Gebruikers kunnen met de touch-out functionaliteit hun persoonlijke apparaten synchroniseren met de FLiP, waardoor content in realtime kan worden gedeeld en beheerd. Alle wijzigingen die op het FLiP display worden aangebracht, worden op het aangesloten apparaat gespiegeld en omgekeerd, ideaal voor een efficiënte samenwerking.
  • De FLiP kan worden gebruikt voor een breed scala aan bedrijfstoepassingen en biedt veelzijdige sjablonen. U kunt de FLiP gebruiken als een agenda, planner, notitie of checklistbord.
  • Samsung FLiP past perfect bij elke zakelijke behoefte, zodat gebruikers het display op verschillende aangepaste manieren kunnen gebruiken.  Voor meer informatie neem contact met ons op.

Binnenkort komt er ook een opvolger voor de verrijdbare (eerste generatie) FL!P 55”.
Wij houden u op de hoogte!

Share This