MVIE verzorgt interactieve invulling van Club Ziggo (Ziggo Dome)

Voor Club Ziggo van de dit jaar geopende Ziggo Dome in Amsterdam tekende MVIE voor de spectaculaire audiovisuele aankleding. In opdracht van en in nauwe samenwerking met Tripitch Mediacreatives installeerde het een keur aan interactieve applicaties.

Zo biedt Club Ziggo de mogelijkheid om de video’s die in de club kunnen worden opgenomen te bekijken en te delen via social media. Bezoekers kunnen de video’s terugvinden op YouTube. Daarnaast installeerde MVIE een Twitterwall. Op een speciaal ontworpen videowall bestaande uit drie LG schermen kunnen bezoekers de tweets bij een event of optreden volgen.

Ook beschikt Club Ziggo over de Monobanda DJ-tafel. Aan deze DJ-tafel kunnen gasten aan de hand van RIFD-tags een track maken. Ook deze kunnen zij vervolgens delen via social media.

Andere fraaie applicatie is de bollenprojectie, waarbij drie Panasonic PT-DW6300 projectoren op speelse wijze projecteren op bollen die driedimensionaal in de ruimte zweven. In de buurt van de loungebanken bracht MVIE voorzieningen aan om een bedrijfspresentatie of een film te tonen, waaronder een Panasonic PT-DX800 projector en bijbehorend projectiescherm.

Voor augmented-realitymogelijkheden voorzag MVIE het podium van een projectiescherm van drie meter breed in combinatie met een Panasonic PT-DW6300 projector aan een liftconstructie. Bezoekers kunnen na activering meespelen in hun eigen film. Om geluidsoverlast in de ruimte te minimaliseren, komt het geluid uit een paraboolluidspreker die boven de hoofden van de bezoekers hangt. Een trillende vloer versterkt de ervaring van de speciale geluidseffecten. Ook dit systeem is geschikt voor presentaties. Tot slot voorzag MVIE de businessruimte in de Ziggo Dome zelf van een interactieve 40-inch Samsung Surface tafel.

De nieuwe Ziggo Dome ligt naast de Amsterdam Arena en biedt een podium aan grote nationale en internationale artiesten. Zij is zo ontworpen dat de zaal de beste akoestiek en zichtlijnen biedt aan maximaal 17.000 muziekliefhebbers. In Club Ziggo kunnen bezoekers zelf onderdeel worden van de fascinerende entertainmentwereld. Zij is open tijdens evenementen in de Ziggo Dome.

PROJECT DETAILS
GELUID
Paraboolluidspreker

BEELD
Projectiescherm
LG 3 schermen videowall

BIJZONDERHEDEN
Bollenprojectie
Panasonic 3 PT-DW6300 projectoren
Panasonic 1 PT-DX800 projector
Samsung interactieve 40-inch Surface tafel

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This