MVIE Geluidssysteem Binnenstad Leerdam

Geluidsinstallatie winkelcentrum | Stadshart Leerdam

MVIE Geluidssysteem Binnenstad Leerdam Kerkstraat

MVIE kreeg van de Leerdamse Ondernemers Vereniging LOV opdracht voor levering van een geluidsinstallatie t.b.v. het stadscentrum van Leerdam. 

Voor het stadscentrum van Leerdam was voor het winkelend publiek een achtergrond geluidsinstallatie gewenst met algehele omroepmogelijkheden. De juiste achtergrondmuziek maakt de beleving in de binnenstad van Leerdam compleet. 
MVIE -toen nog gevestigd in Leerdam- wilde haar stad graag voorzien van luxe, goed klinkend geluid en koos daarvoor voor de opbouwluidspreker uit de MASK serie van Apart Audio. 

Deze luidspreker is een weerbestendige compacte opbouwluidspreker met een uitstekende geluidskwaliteit. De MASK heeft een uniek ontwerp en levert een glashelder geluid voor alle muziektoepassingen. De luidspreker is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een weerbestendige aluminium grill. De centrale apparatuur bestaat uit een Apart Audio voorversterker en een Powersoft eindversterker. Voor het omroepen van een boodschap of mededeling is een microfoonpost opgenomen. 

Bel voor meer informatie | 088 5 333 111

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This