Professionele geluidsinstallatie Overheid  | Trouwzaal Stadhuis, Gemeente IJsselstein

Trouwen in IJsselstein betekent trouwen in een historische omgeving.  In het historisch stadhuis in het centrum van de stad werd oude audioapparatuur gebruikt. De verouderde installatie leverde veel storing en ergernis, zowel bij gasten als bij de ambtenaren.  De installatie was ruim 20 jaar oud, met als gevolg dat microfoons uitvielen, muziek niet werkte, etc. Kortom: De hoogste tijd voor verandering en modernisering. 

Het Stadhuis, gebouwd in 1560, wordt tegenwoordig vooral gebruikt voor huwelijken, feesten en partijen. Een professionele geluidsinstallatie is een eerste vereiste voor een geslaagd feest. MVIE realiseerde een nieuwe geluidsinstallatie met intuïtieve touchscreen-bediening die eenvoudig vanuit de zaal te bedienen is. Vanaf een telefoon of USB-stick kan bovendien de gewenste muziek worden afgespeeld én met goed kraakhelder geluid. Binnen een dag was de complete installatie vervangen en de nieuwe geïnstalleerd.

De draadloze microfoons bieden bewegingsvrijheid en flexibiliteit voor zowel de trouwambtenaar, als ook voor eventuele gastsprekers. En als populaire trouwlocatie zit je bovendien niet te wachten op een bruid of bruiloftsgasten die over kabels struikelen.
De Gemeente is tevreden met het eindresultaat.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This