Geluidsinstallatie voor omroep en muziek Sport en Vrije Tijd | Sporthal De Wiel Asperen

De gloednieuwe sporthal De Wiel in Asperen is door MVIE voorzien van een complete geluidsinstallatie voor muziek en omroep. Daarbij zijn state-of-the-art oplossingen gebruikt voor een zeer aangename sport- en bezoekerservaring.

In de sporthal is gekozen voor een installatie met balbestendige luidsprekers die eenvoudig is te bedienen. De ruimte kan in delen worden opgesplitst waarbij het mogelijk is om lokaal muziek af te spelen met behulp van wall-inputs. Op deze manier is de geluidsinstallatie optimaal afgestemd op de ruimte. In de nieuwe sporthal bevinden zich onder meer ook de kantine van VV Asperen en een café. Deze zijn eveneens voorzien van een geluidsinstallatie. Muziek kan worden afgespeeld via mediaspeler of muziekcomputer. In het hele pand is omroep aanwezig die is gekoppeld aan de brandmeldinstallatie.

De nieuwe sportaccommodatie is ontstaan uit een burgerinitiatief van onder meer de zaalsportverenigingen WHV volleybal, WHV gymnastiek, BC Wammes badminton en voetbalvereniging VV Asperen en is in recordtijd uit de grond gestampt.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This