Multizone geluidssysteem Sport | Sporthal De Beuk, Purmerend

Geluidsinstallatie multifunctionele sportaccommodatie (mfsa) | Sporthal De Beuk is de naam van de prachtige nieuwe sporthal in Purmerend.

In deze moderne nieuwe sportaccommodatie bevinden zich twee sporthallen geschikt voor nationale (top-) sportwedstrijden, een moderne turnhal, veertien was- en kleedruimten, een vergaderzaal, inpandige parkeergarage en sportcafé. Door de verschillende faciliteiten en de ligging van Purmerend is De Beuk ook uitermate geschikt voor congressen en evenementen.

In opdracht van Terberg heeft MVIE een ontwerpvoorstel gedaan voor het leveren en installeren van audiovisuele systemen, zoals een multizone geluidssysteem, klasse A ontruimingssysteem en een ringleidingsysteem voor slechthorenden.

De geluidsinstallatie voor weergave van zowel omroepboodschappen als muziek is opgedeeld in totaal 23 zones. 

Het doel van een ontruimingsinstallatie is om in geval van brand en/of andere noodsituaties een snelle en ordelijke publieke ontruiming van het gehele complex te bewerkstelligen. MVIE heeft hier gekozen voor een ontruimingsalarmsysteem van G+M.

Op de tribunes, vergaderruimtes, horecagelegenheden en receptie zijn ringleidingssystemen opgenomen t.b.v. slechthorenden. De ringleidingen geven hetzelfde signaal af als de luidsprekers in de desbetreffende ruimte. 

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This