Interactief presenteren | Slot Loevestein Poederoijen 

Bij Slot Loevestein in Poederoijen wilde men investeren in flexibel toepasbare en eigentijdse presentatiemiddelen. Hiervoor leverde MVIE twee Samsung FL!P’s. 
Slot Loevestein,  het beroemdste kasteel van Nederland, is een groots avontuur voor jong en oud. In het kasteel, de voorburcht en het soldatendorp is voor iedereen van alles te beleven. In het museum leer je over Hugo de Groot, de Middeleeuwen en de Hollandse Waterlinie. Maar het kasteel kan ook gebruikt worden als feestlocatie, congreslocatie of voor een overnachting.

MVIE heeft een aantal tweede generatie Samsung FL!P’s geleverd. Deze zeer intuïtieve 65” displays hebben een absolute meerwaarde bij trainingen, vergaderingen en brainstormsessies. De FL!P beschikt over een videouitgang waardoor deze te koppelen is aan een groter of extra scherm of projector. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld annotaties worden getoond aan een groter publiek.

De displays zijn geleverd met verrijdbaar onderstel met een kantelsysteem, zodat de schermen zowel portrait als landscape gebruikt kunnen worden. Het onderstel is ook voorzien van extra grote wielen waardoor verplaatsen over de kleine steentjes en kinderkoppen probleemloos mogelijk is.

 

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This