High Power geluidsinstallatie Sport en Vrije Tijd | Sporthal De Basis, Sliedrecht

Geluidsinstallatie sporthal | Sporthal De Basis is de naam van de prachtige nieuwe sporthal aan de Benedenveer in Sliedrecht. De naam Basis staat voor Bruisend, Ambitieus, Samen Is Sliedrecht Sport.  De horeca gaat als Sportcafé ‘t Bankie door het leven. Een mooie sliedrechtse term die goed past bij sfeer, gezelligheid en samen genieten. Bovendien zit ook hier nog een verbinding met de sport, maar dan vooral als je niet meespeelt.

Sporthal De Basis was op zoek naar een geluidsinstallatie bestemd voor de weergave van omroepboodschappen en voorgrondmuziek voor de sporthal -waar bij belangrijke wedstrijden tot wel 1500 toeschouwers aanwezig kunnen zijn-,  de kantine en de Business-ruimte. MVIE met veel ervaring in sportcomplexen heeft de volgende installaties geleverd en geïnstalleerd.

De installatie in de sporthal is een high-power installatie en voorzien van zes balbestendigde MASK12T luidsprekers met een vermogen van 240W continu per stuk. Omdat de lage tonen niet helemaal naar de zin van de opdrachtgever werden weergegeven, zijn hier ter aanvulling twee actieve subwoofers van Electro-voice met een vermogen van 1300Watt per stuk aan toegevoegd.

In verkeersruimten en kleedkamers is een luidsprekerinstallatie aangebracht bestaande uit inbouw plafondluidsprekers. De luidsprekerinstallatie is opgedeeld in twee zones. De luidsprekers in de sporthal zijn in drie zones afschakelbaar

In de kantine is gekozen voor een krachtige Electro-voice installatie en in de Business-ruimte is het oude systeem uit de vorige kantine (luidsprekers, luidsprekerbeugels en versterkers) herplaatst. Beide systemen zijn aan elkaar gekoppeld middels een matrix mixer. In de verschillende vertrekken zijn inprikpunten gerealiseerd voor DJ’s en externe muziekbronnen.
Het bedienen gaat via overzichtelijke Diwac bedienpanelen.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This