Audiovisuele inrichting hotel | Park Plaza Vondelpark | Amsterdam


Park Plaza Vondelpark, Amsterdam biedt een rustig verblijf op een gunstige locatie. Het hotel kijkt uit over het vredige, 150 jaar oude Vondelpark, en ligt vlak bij het beroemde Rijksmuseum en niet ver van de luchthaven van Schiphol. Het Park Plaza Vondelpark heeft een van de beste locaties van alle hotels in het centrum van Amsterdam in de buurt van toeristische bezienswaardigheden. 

MVIE ontving de opdracht voor de audiovisuele inrichting van de lobby, bar, restaurant en vergaderruimten binnen het te renoveren Park Plaza Vondelpark. Inmiddels is het project gerealiseerd en zijn het hotel -Park Plaza Vondelpark- en het restaurant –TOZI– geopend voor hun gasten. 

Er werd onder andere een muzieksysteem geïnstalleerd bij receptie, toiletten en in de fitnessruimte. In de stijlvol ingerichte bar en het sfeervolle restaurant TOZI werd gekozen voor een luidsprekersysteem van Community.  TOZI is een in Londen bekroond concept en heeft haar eerste zusterrestaurant geopend in Amsterdam. Het cicchetti concept viert de Italiaanse traditie van het delen van lekker eten. 

Ook de vergaderruimtes werden opnieuw ingericht. Hier werden professional Samsung displays gemonteerd met het Kramer Via Go systeem voor draadloos presenteren en de mogelijkheid om verschillende devices aan te sluiten. 

Net als bij de andere locaties van Park Plaza zijn wij trots op onze bijdrage aan de renovatie van dit mooie hotel.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This