Geluids- en omroepinstallatie productie omgeving | Rademaker Culemborg

Sinds 1977 produceert Rademaker volledig automatische productiemachines voor industriële bakkerijen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Culemborg en hier zijn een nieuwe bedrijfshal, kantoren en compleet bedrijfsrestaurant aangebouwd.

MVIE heeft de levering en installatie verzorgd van een geluidsinstallatie.
Het kloppende hart van de geluidsinstallatie is de Bose ESP Controlspace EX1280. Om optimale volume en geluidsinstellingen vast te kunnen leggen en de juiste instellingen te kunnen programmeren is deze ESP ingezet voor alle ruimtes en panden. Deze processor beschikt over een groot aantal analoge en Dante kanalen. De Bose EX1280 kunt u zien als uw alles-in-één audio en controlecentrum.

De productiehal en bedrijfsgebouwen zijn door MVIE voorzien van een omroep- en achtergrond muzieksysteem van het merk Apart Audio.
Voor de hal heeft MVIE gekozen voor een opbouwluidspreker –de MASK6CT- van Apart Audio.  Deze luidspreker heeft zich ruimschoots bewezen op het gebied van goede spraakverstaanbaarheid en betrouwbaarheid. De MASK6 is voorzien van een clickmount systeem waardoor installatie eenvoudiger wordt en is zowel voor indoor- als outdoor toepassingen.

Verder is er gekozen voor een digitaal omroepsysteem ook van Apart Audio en de energiezuinige Powersoft versterkers (green audio power). Deze zijn op diverse locaties in het gebouw opgesteld en via Dante digitaal gekoppeld. Het nieuwe bedrijfsrestaurant is voorzien van een Bose-geluidsinstallatie, die geschikt is voor zowel achtergrondmuziek, voorgrondmuziek, omroepboodschappen en presentaties.

MEER WETEN OVER DIT PROJECT?

Share This